Petra Sluijters

Petra Sluijters (1974) is een Amsterdamse kunstenaar.
Haar focus ligt op geestelijke gezondheid, met de ambitie om mental health een integraal onderdeel van de kunstwereld te maken. Haar kunstwerken combineren grote schilderijen met videokunst waarmee ze een ​​meeslepende en emotionele ervaring weet te creëren. Ze onderzoekt in haar werken de complexiteit van de geestelijke gezondheid en probeert hiermee het bewustzijn te vergroten over kwesties als depressie, eenzaamheid, een laag zelfbeeld en faalangst. Haar werk is bedoeld om de kijker uit te nodigen tot reflectie, om stigma’s te doorbreken en een open dialoog aan te moedigen.

 

Download de app Artivive op je smartphone en bekijk met deze app haar schilderijen.
In alle kunstwerken van Petra zit een extra dimensie, laag of twist. Niets is wat het in eerste instantie lijkt. Met deze lagen wil ze een emotie oproepen die de kijker niet meteen bij de eerste aanblik ervaart.

 

GUS

GUS is een groot popartliefhebber. Met een reeks iconische popfiguren bracht ze een eerbetoon aan haar favoriete artiesten.

 

D.Y.L.A.N.

D.Y.L.A.N. is een grafisch ontwerper die producten ontwerpt voor mannen en vrouwen ter ondersteuning van hun well-being. Bij het ontwerpen van deze affirmatiekaarten heeft ze over elk detail nagedacht. Elk level van Daily Love And Nourish heeft een diepere betekenis. De kleuren geel en zwart zijn zorgvuldig gekozen, evenals de cijfers 34 en samen 68. (De gedachten erachter staan ​​gedetailleerd beschreven op de insteekkaart in de doos). Als hypnotherapeut kent D.Y.L.A.N. maar al te goed de kracht van positieve woorden. Daarom heeft zij ervoor gekozen om de affirmaties kort, krachtig en effectief te maken.