Laatste nieuws

Presenting: "Tableau Cadeau".


Amsterdam, April 20, 2024

 

We hereby present, "Tablau Cadeau". A Handcrafted Masterpiece with Video Art. Experience its additional uniqueness through an app. Perfect for congratulations, get well wishes, expressions of love, or as a souvenir.
Each piece is one-of-a-kind.

 

Go to the page on this website and order this unique gift.
There is something for every occasion. 

 

Kijkers kunnen met hun telefoon de Videokunst te bekijken. 

Club Oost

2023

"I'M BLUE" van Petra Sluijters vindt thuis in Club Oost, Groningen.


Groningen, 18 januari 2024

 

Tijdens Eurosonic ontdekte Club Oost in Groningen een nieuw juweeltje in de kunstwereld - het schilderij "I'M BLUE" van de getalenteerde kunstenares Petra Sluijters. Sindsdien heeft het werk een prominente plaats ingenomen in de Arcade room van de club, waar het de aandacht trekt van iedereen die in en uit loopt. Petra heeft opnieuw de perfecte match gevonden voor haar kunst, nu Club Oost de trotse eigenaar is geworden van "I'M BLUE". Het schilderij wordt bewonderd door bezoekers van de club, die verrast en enthousiast reageren op dit onverwachte, maar perfect passende kunstwerk.

De eerste reacties waren meteen positief en geven aan dat het werk als het ware 'out of the blue' aan de muur verscheen. Bezoekers uitten hun hoop dat het schilderij nog lang op deze opvallende plek zal blijven hangen. Een van de bezoekers merkte op: "Die muur kon zeker een kunstwerk gebruiken, maar dat dit werk zo perfect past, dat had niemand kunnen voorzien."

Club Oost, gelegen in het hart van Groningen, staat bekend om zijn diverse elektronische muziekprogramma's en intieme concerten. Elke week verkent de club nieuwe wegen in het nachtleven en biedt een podium voor avontuurlijke artiesten en dansers. Met "I'M BLUE" voegt Club Oost nu ook een visueel element toe aan de ervaring, waardoor de zintuigen van het publiek worden geprikkeld. Hier is OOST, waar constant wordt nagedacht over wat het nachtleven kan zijn, zowel op het podium als op de intieme dansvloer. Bij Club Oost vangt men de opwinding van de nachtelijke uren, samen met avontuurlijke artiesten en dansliefhebbers. Want als de zon in het westen ondergaat, stijgt de nacht bij OOST.
 

"I'M BLUE" seen through the app Artivive. Petra Sluijters works with interactive video art. Viewers have to use their phones to see this video art. That appeals even more to young people.

StreetsmART

2023

Depressie en Hoop in Kunst: Petra Sluijters' "YOU" siert StreetsmArt's locatie Amsterdam Oost.

Amsterdam, 23 november 2023 

 

De StreetsmArt op de Molukkenstraat, wordt momenteel verrijkt met het krachtige kunstwerk "YOU" van de getalenteerde kunstenaar Petra Sluijters. Dit aangrijpende schilderij, dat na het succes van de tentoonstelling I'M BLUE naar de permanente collectie van StreetsmArt is verhuisd, belicht het thema depressie en het gevoel van duisternis, en blijkt bij uitstek geschikt voor de doelgroep van kwetsbare jongeren tussen de 16 en 27 jaar.

Het initiatief, gesteund door de gemeente, brengt kunst en welzijn samen. "YOU" fungeert als een visuele stem voor degenen die worstelen met hun innerlijke demonen. In de huiselijke sfeer van StreetsmArt krijgen jongeren niet alleen laagdrempelige ondersteuning, maar ook de mogelijkheid om kunst te ervaren die hun eigen ervaringen weerspiegelt.

 

Het kunstwerk "YOU" is niet alleen een visuele blikvanger, maar een krachtig symbool van hoop en veerkracht voor degenen die StreetsmArt bezoeken. Deze samenwerking tussen kunst en welzijn belooft een inspirerende omgeving te creëren waar jongeren hun eigen kracht kunnen ontdekken, ondersteund door de artistieke expressie van Petra Sluijters.

 

De StreetsmArt locatie op de Molukkenstraat

"YOU" gezien via de app Artivive. Petra werkt met interactieve videokunst. Kijkers moeten hun telefoon gebruiken om deze videokunst te zien. Dat spreekt jongeren nog meer aan.

MICK

2023

Mick vindt een nieuw huis in Oud Gastel

Oud Gastel, 12 oktober 2023

 

Het prachtige kunstwerk "Mick" uit de Iconic Pop figuren collectie van GUS heeft een nieuw thuis gevonden bij een kunstliefhebber in Oud Gastel. Deze verkoop markeert een mijlpaal voor GUS, aangezien bijna alle iconische popfiguren nu hun weg naar bewonderaars hebben gevonden.

 

GUS werkt momenteel aan een nieuwe serie lederen kunstwerken die de schoonheid van de natuur en de complexiteit van seksualiteit onderzoeken. Deze gedurfde werken zullen de kern vormen van haar volgende soloproject, gepland voor eind 2024 in de your cup of T Gallery.

GUS: “Natuur en seksualiteit zijn fascinerende thema’s die ik via mijn kunst wil onderzoeken. Ik kijk ernaar uit om deze werken zo snel mogelijk met het publiek te delen.”

 

Nog te koop: Jimmy, laatste portret van de Iconic Pop figuren.

 

Mick at Oud Gastel